Корсет и Гаќички Diyosa црвен

• прекрасен корсет и соодветни гаќички
• огнено црвено боја гарантира зголемување на температурата
• прилагодливи прерамки на рамениците и прилагодливи подвезици за чорапи
• гаќите одлично го красат задникот
• заводлива тантела и бралет од кои не можете да ги тргнете очите
• чорапи за халтер не се вклучени
• мек, нежен и еластичен материјал (85% полиамид, 15% еластин)

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Бесплатна достава од 4000 ден.
Замена и враќање до 30 дена.
Не си сигурна за бројот? Погледни го водичот на големина.