Боди Lilyanne бел

• комбинација од бела чипка и виолетови панделки
• нежни прилагодливи ремени околу вратот – совршено прилагодување
• прилагодливо прицврстување на задната страна
• суптилно проѕирен материјал
• дополнително прилагодливите прерамки ги поврзуваат предната и задната страна
• материјалот е еластичен (90% полиамид, 10% еластин)

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Бесплатна достава од 4000 ден.
Замена и враќање до 30 дена.
Не си сигурна за бројот? Погледни го водичот на големина.