Халтери и подвезици Lacrisia црн

• проѕирен материјал во комбинација со елегантна чипка – прекрасно го украсува телото
• декорација привезок на предната страна – многу шармантно
• отворени препони – повеќе забава повеќе уживање
• прилагодливи подвезици за чорапи – удобност и комфор
• еластичен и пријатен материјал за кожата (90% полиамид, 10% еластин)

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Бесплатна достава од 4000 ден.
Замена и враќање до 30 дена.
Не си сигурна за бројот? Погледни го водичот на големина.