Боди 830-TED-1 црн

• привлечно теди со отворен преден дел!
• можеш да ги врзеш двата дела заедно – покриј или откриј!
• врска околу вратот
• сјајен накит над бистата
• прилагодливо закопчување на грбот и прилагодливи прези над задникот – совршено прилагодување
• состав на материјал: и изложено тело!
• зачинет отвор на меѓуножјето
• растеглива ткаенина
• состав на материјал: 90% полиамид, 10% еластан

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Бесплатна достава од 4000 ден.
Замена и враќање до 30 дена.
Не си сигурна за бројот? Погледни го водичот на големина.