Чорапи за халтери S800 боја на кожа

• суптилни, универзални, чорапи во боја на кожа – изгледаат фантастично со многу секси комплети за доњо рубље
• нозете се обвиткани во нежна, транспарентна мрежа
• завршени со еластични траки на бутините
• не се самоподдржувачки – прикачете ги кон доњото рубље со јаремни траки
• растегливи материјали
• состав на материјалот: 85% полиамид, 15% еластан

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Бесплатна достава од 4000 ден.
Замена и враќање до 30 дена.
Не си сигурна за бројот? Погледни го водичот на големина.