Топ и гаќички Delicanta розева

• необичен е единствен сет – проѕирна розева чипка
• прерамки што се подесуваат – лесно подеси ги спроед твоето тело
• триаголни корпи со украсна машна
• класични гаќички – украсени со машнички на страните
• сетот вклучува топ и гаќички
• многу нежен материјал пријатен на допир (90% polyamide, 10% elastane)

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Бесплатна достава од 4000 ден.
Замена и враќање до 30 дена.
Не си сигурна за бројот? Погледни го водичот на големина.