Боди Fiorenta црн

• примамливо боди со цветен мотив
• корпите без жица ги откриваат градите
• длабокиот шлиц го открива струкот
• приспособливи прерамки кои го украсуваат грбот
• совршен фит – слатка машничка веднаш над задникот
• откриен задник и отворени препони
• дефиниција за сексуалност!
• рабовите се украсени со чипка
• еластична и пријатна ткаенина
• состав: 90% полиамид, 10% еластин

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Бесплатна достава од 4000 ден.
Замена и враќање до 30 дена.
Не си сигурна за бројот? Погледни го водичот на големина.