Ремени за игра A762 црн

• многу нежни и елегантни ремени за врзување
• прилагодување на неколку места – совршено се прилагодува
• сребрено копче на стомакот
• геометриска комбинација на појаси
• црниот материјал е имитација на кожа
• многу нежен материјал за кожата (75% PU, 10% најлон, 10% железо метал, 5% гума)

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Бесплатна достава од 4000 ден.
Замена и враќање до 30 дена.
Не си сигурна за бројот? Погледни го водичот на големина.