Чорапи за халтери Remediosa црни

• многу многу интригантни чорапи за халтери
• врзување на бутот – совршено за нога
• светкав материјал на бутот и кадифе до кожата
• дизајн на мрежа
• еластичен и нежен материјал (90% полиамид, 10% полиуретан)

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Бесплатна достава од 4000 ден.
Замена и враќање до 30 дена.
Не си сигурна за бројот? Погледни го водичот на големина.