Достава и Плаќање

Метод на достава

Секоја нарачка направена на веб-страницата Lussuria.mk се доставува со курирската служба Еко Лоџистик.

До испораката на пакетот до рацете на купувачот, целата одговорност поврзана со робата и пакетот е на продавачот. Купувачот е должен при приемот на пакетот да ја провери физичката состојба на пакетот, а во случај на било каква штета веднаш да ја пријави на курирот.

Секое оштетување на робата, а доколку пакувањето било во ред, е одговорност на продавачот.

Цената за испорака за цела Македонија е 199 ден.

Нарачките над 4000 ден автоматски се испорачуваат бесплатно – освен во промотивни активности кога овој праг може да биде помал.

Стандардно време за испорака за сите нарачки е 3-7 работни дена.

Времето на испорака се мери од утрешниот работен ден од нарачувањето доколку се избере плаќање при достава, или деновот на регистрација на уплатата доколку се избере плаќање однапред.

Во случај на итност, слободно контактирај  нѐ, ќе ти излеземе во пресрет ако тоа е возможно.

Начини на плаќање

Нарачките на Lussuria.mk може да се платат на два стандардни начини
– плаќање при достава
– плаќање со картичка
– однапред плаќање на нашата сметка во НЛБ банка.

Плаќањата со картичка се вршат преку сертифицираниот безбедносен протокол за плаќање преку интернет картичка VPos Sia, кој е присутен на нашиот пазар преку партнерство со ОТП банка.

Без разлика на избраниот начин на плаќање, нашата страница не наплаќа дополнителни трошоци за провизија.

При изборот на плаќање при достава, денот на креирање на нарачката до 11 часот се смета за нулти ден од рокот за испорака.

При изборот на плаќање однапред, денот на регистрација на уплатата до 11 часот се смета за нулти ден на испорака.

Во случај на итност, слободно контактирај  нѐ, ќе ти излеземе во пресрет ако тоа е возможно.

 

Детали за плаќање:
RUBIO DOO, Karađorđeva 33, Vranje
325-9500700192277-29
OTP Banka