Водич на големини

Како се купува женска долна облека онлајн?

Најпрво, нашиот совет е – мораш да внимаваш дека постојат јасно наведени големини. Ако на интернет страницата постои страна каде што е јасно наведен конверторот на големината и колку всушност изнесуваат броевите на брендот во големини – тоа е тоа, нема да има проблем.

Дали S е навистина твоето S, или твоето S е всушност нечие M, ќе дознаеш само ако го погледнеш конвертерот и табелата за големини. Во продолжение на текстот, можеш да ги видиш сите наши ознаки за големини кои се претворени во стандардни броеви на етикети на кои си навикната.

Нашиот бренд е европски, а она што го купуваш во продавниците на познати брендови во однос на големини ќе одговара на нашите големини. Од друга страна,  голем број од нашиот веш е еластичен, ако сте на граница, и двете големини ќе ти одговараат.

Ноќници - Неглиже - Кимоно

LussuriaГолемина во ЦМЕУ големина
S/MA: 85-94 B: 69-77 C: 90-10036/38
L/XLA: 95-104 B: 78-86 C: 101-11140/42
2XL/3XLA: 105-114 B: 87-95 C: 112-12244/46
4XL/5XLA: 115-124 B: 96-104 C: 123-13348/50
6XL/7XLA:  125-134 B: 105-114 C: 134-11452/54

A: Гради  |  B: Под-гради  |  C: Колкови

Долен веш комплети

LussuriaГолемина во ЦМЕУ големина
S/MA: 69-77 B: 68-77 C: 90-10036/38
L/XLA: 78-86 B: 78-87 C: 101-111 40/42
2XL/3XLA: 87-95 B: 88-99 C: 112-122 44/46
4XL/5XLA: 96-104 B: 100-109 C: 123-133 48/50
6XL/7XLA: 105-114 B: 110-119 C: 134-144 52/54

A: Под-гради  |  B: Струк  |  C: Колкови

Прслуци

LussuriaГолемина во ЦМЕУ големина
S/MA: 69-7736/38
L/XLA: 78-8640/42
2XL/3XLA: 87-9544/46
4XL/5XLA: 96-10448/50
6XL/7XLA: 105-11452/54

A: Под-гради

Корсети

LussuriaГолемина во ЦМЕУ големина
S/MA: 69-77 B:  90-10036/38
L/XLA: 78-86 B: 101-11140/42
2XL/3XLA: 87-95 B: 112-12244/46
4XL/5XLA: 96-104 B: 123-13348/50
6XL/7XLA: 105-114 B: 134-14452/54

A: Под-гради  |  B: Колкови

Танги и Гаќи

LussuriaГолемина во ЦМЕУ големина
S/MA: 68-77 B:  90-10036/38
L/XLA: 78-87 B: 101-11140/42
2XL/3XLA: 88-99 B: 112-12244/46
4XL/5XLA: 100-109 B: 123-13348/50
6XL/7XLA:110-119 B: 134-14452/54

A: Струк  |  B: Колкови

Халтери и Хулахопки

LussuriaГолемина во ЦМЕУ големина
S/MA: 68-77 B:  90-10036/38
L/XLA: 78-87 B: 101-11140/42
2XL/3XLA: 88-99 B: 112-12244/46
4XL/5XLA: 100-109 B: 123-13348/50
6XL/7XLA: 110-119 B: 134-14452/54

A: Струк  |  B: Колкови

Боди

LussuriaГолемина во ЦМЕУ големина
S/MA: 69-77 B:  90-10036/38
L/XLA: 78-86 B: 101-11140/42
2XL/3XLA: 87-95 B: 112-12244/46
4XL/5XLA: 96-104 B: 123-13348/50
6XL/7XLA: 105-114 B: 134-14452/54

A: Под-гради  |  B: Колкови

Секси костими

LussuriaГолемина во ЦМЕУ големина
S/MA: 69-77 B: 68-77 C: 90-10036/38
L/XLA: 78-86 B: 78-87 C: 101-11140/42
2XL/3XLA: 87-95 B: 88-99 C: 112-12244/46
4XL/5XLA: 96-10  B: 100-109 C: 123-13348/50
6XL/7XLA: 105-114 B: 110-119 C: 134-14452/54

A: Под-гради  |  B: Струк  |  C: Колкови

Чорапи за халтери

LussuriaГолемина во ЦМЕУ големина
S/MA: 50-5536/38
L/XLA: 55-6040/42
2XL/3XLA: 60-6544/46
4XL/5XLA: 69-7548/50
6XL/7XLA: 76-8252/54

A: Обем на бут

Долен веш комплети - нови големини

LussuriaГолемина во ЦМЕУ големина
XS/SA: 67-73 B: 64-73 C: 84-9436/36
M/LA: 74-80  B: 74-83 C: 95-10538/40
XL/2XLA: 81-90 B: 84-93 C: 106-11642/44
3XLA: 91-95 B: 94-99 C: 117-12246
4XL/5XLA: 96-104 B: 100-109 C: 123-13348/50
6XL/7XLA: 105-114 B: 110-119 C: 134-14452/54

A: Под-гради  |  B: Струк  |  C: Колкови

Корсети - нови големини

LussuriaГолемина во ЦМЕУ големина
XS/SA: 67-73 B: 84-9434/36
M/LA: 74-80 B: 95-10538/40
XL/2XLA: 81-90 B: 106-11642/44
3XLA: 91-95  B: 117-12246
4XL/5XLA: 96-104 B: 123-13348/50
6XL/7XLA; 105-114 B: 134-14452/54

A: Под-гради  |  B: Колкови

Костими за капење

LussuriaГолемина во ЦМEU
SA: 80-84 B: 68-71 C: 87-9136
MA: 85-89 B: 72-75 C: 92-9638
LA: 90-94 B: 76-79 C: 97-10140
XLA: 95-99 B: 80-83 C: 102-10642
2XLA: 100-104 B: 84-87 C: 107-11144

A: Гради  |  B: Под-гради  |  C: Колкови

Машки гаќи за капење

LussuriaГолемина во ЦМ
S/MA: 72-82
L/XLA: 83-93

A: Колкови

Сакаш да бидеш сигурна дека сè ќе биде совршено?

Не грижи се, во дополнителните фотографии од производите вклучивме детален приказ на големините за секој производ конкретно!

Мислиш дека сè уште постои шанса да погрешиш за големината?

Верувајте ни, такво нешто тешко може да се случи! Нашите производи се доста елстични, но квалитетни, а доколку си на граница, слободно избери поголем број – одлично ќе ти одговара.