Замена и враќање

Во ред е да се премислиш!

Се трудиме секогаш да ти излеземе во пресрет, ж разбираме дека грешките се случуваат – понекогаш и самите ги правиме. Пред сè, сакаме да уживаш во користењето на нашата долна облека и да уживаш во нашата секси долна облека без разлика на се. Доколку дојде до било какви потешкотии, слободно контактирајте нѐ, ние ќе ги решиме на најефикасен начин.

Замена на робата

Замената на робата е можна, без оглед на причината, во рок од 30 дена од денот на испораката на нарачката.

Lussuria.mk ги сносува трошоците за транспорт на замена на робата во случаеви кога е испратена погрешна роба, оштетена роба, неисправна роба, користена роба или е испратен исправен производ, но со погрешна големина.

Купувачот ги сносува трошоците за транспорт на замената ако е нарачана погрешна роба, купувачот повеќе не ја сака нарачаната роба и сака друга или големината не му одговара на купувачот и му треба друга. Робата што се враќа како замена мора да биде совршено и оригинално спакувана во оригиналното пакување, кое мора да биде неоштетено.

Робата не смее да се пере или користи. Доколку овие услови не се исполнети, продавачот го задржува правото да не го почитува правото на размена на робата.

Враќање на робата

Враќањето на робата е можно, без оглед на причината, во рок од 15 дена од денот на испораката на нарачката.

Купувачот ги сносува трошоците за транспорт на робата до продавачот, а Lussuria.mk се обврзува да му го врати целиот износ на вредноста на нарачката на купувачот, доколку се врати целата нарачка или вредноста на робата што се враќа.

Робата која се враќа мора да биде совршено и оригинално спакувана во оригиналното пакување, кое мора да биде неоштетено, а робата  не смее да биде исперена или користена. Доколку овие услови не се исполнети, продавачот го задржува правото да не го почитува правото да ја врати робата.

Рекламации

Ние сме ентузијасти за секси женска долна облека. Не продаваме женска долна облека – им овозможуваме на жените да се чувствуваат помоќни од кога било!

Ако мислиш дека нашата долна облека не е квалитетна или дека не е добар крој, или едноставно не се чувствуваш добро во неа – не треба да ја носиш. Знаеме колку е добра нашата долна облека и сакаме да бидете среќни во неа! Ако не ти се допаѓа како се чувствуваш кога ја носиш – врати ни ја! Никогаш, не треба да го носиш она што не те прави да се чувствувате фантастично поради тоа! Закрај, ако едноставно не ти се допаѓа, само кажи ни и врати ја – ќе ти ги вратиме парите!

Правила за хигиена

Се надеваме дека сите сме свесни за специфичноста и чувствителноста на робата што ја продаваме и дека кога станува збор за долната облека, станува збор за хигиенски чувствителна тема. Имајќи предвид дека долната облека се користи во контакт со интимните делови од телото, мора да знаете дека доколку сакате да ја пробате робата по приемот, тоа можете да го направите само преку вашата гардероба.

Враќање и замена на робата нема да биде можно ако:

  • Тоа се независни долни делови на облека – гаќи и чорапи, без разлика дали се отворени
  • Доколку на вратената облека се забележи дека е пробана без почитување на правилата (контрола на ултравиолетова светлина)
  • Ако робата мириса при контакт со кожа/парфем
  • Ако робата е измиена и мириса на детергент/омекнувач
  • Доколку робата ја нема оригиналната етикета или е оштетена
  • Ако робата е оштетена

Практично, робата може да се врати ако веднаш по приемот на стоката се утврди дека е несоодветна или ако големината е тестирана во согласност со правилата опишани погоре.

Како да знаете дали сте го избрале вистинскиот број за себе?

Прочитајте повеќе за тоа во статијата Водич за големина.